dccd7378248a7ade7ba2dbc67273cb8bW-cair bv helpt mensen bij het bereiken van een hogere levenskwaliteit door middel van een no-nonsense en een ‘niet lullen, maar poetsen’ praktijkgerichte aanpak.

Onze kracht zit met name in de jarenlange praktische (bedrijfs)ervaring als DGA’s. Door deze ervaring te combineren met een heldere en persoonlijke aanpak, een no-cure, less-pay opstelling én het werken volgens de W-cair bv principes, is het bereiken van uw doel gegarandeerd!

 

W-cair biedt u de volgende diensten aan:


Personal en mental coaching
Het aangaan van een integer gesprek met jezelf, middels de PMA methodiek.


Cursussen en praktijktrainingen
W-cair bv biedt verscheidene (maatwerk) cursussen en trainingen aan, waaronder de Gelijk of Geluk training en de MBTI persoonlijkheidsindeling.


Interim management / adviseur
Interim management kan worden ingezet bij bij noodzakelijk geachte veranderingen binnen organisaties, maar ook ter overbrugging door het tijdelijk of gedeeltelijk wegvallen van directie en /of management binnen een bedrijf of organisatie.

Schaduwmanagement


Mediation
W-cair bv bemiddelt bij zakelijke geschillen, arbeidsconflicten, (algemene) conflicten en relationele problemen.


Intervisie
W-cair bv begeleidt onder andere in het optimaliseren van onderlinge communicatie en samenwerken binnen de organisatie en teamverband.


Verzorgen van openingen
Zoekt u een echt origineel, grappige, ontspannen en toch leerzame vorm voor de opening van een
bedrijf, nieuwe vestiging, afdeling en dergelijke, dan bent u bij Harry Wijnhoven aan het juiste adres.


Hartcoherentie
Hartcoherentie verenigt een groot aantal medische, fysiologische en psychologische takken van wetenschap in zich. Het is een mix van oeroude vormen van kennis en de laatste ontdekkingen op het gebied van neurowetenschappen, neurofysiologie, gedragspsychologie, filosofie, de neurocardiologie en de endocrinologie.


Geven van lezingen/masterclasses/workshops
W-cair bv geeft diverse lezingen/masterclasses/workshops, zowel op locatie als bij ons op het bedrijf.”Morgen bestaat (nog) niet, het verleden is voorbij; er is alleen maar NU”.
Drs. Harry Wijnhoven