BannersamenDrs. Harry Wijnhoven is oprichter van W-cair bv. Hij is o.a. turnaround business restructuring manager, Bedrijfseconoom, Crisis manager, Inspirator, Mediator, Bedrijfsoverdracht begeleider, Integriteitsmanager, Interim directeur, Oplosser, Executive coach, Realist, Ervaringsmens, Organisatiedeskundige.


Harry Wijnhoven in het kort:

1. Ervaringsdeskundig: Als bedrijfseconoom, docent en coach/trainer en vanuit zijn 28-jarige ervaring als DGA van een IT-bedrijf en algemeen directeur (tot 2004) van een bedrijf met 425 medewerkers, weet hij exact wat er speelt en leeft, zowel op proces-, organisatie- als op mens niveau.

2. Gespecialiseerd: In korte en krachtige trajecten met een hoge ROI, DGA’s, directie-, bestuursleden en (top)managers coachen en trainen.

3. No-nonsense/resultaat gericht: Zijn uitgangspunt: Iets willen zonder te kiezen, is kiezen het niet te krijgen. Harry bereikt operational excellence op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak.

4. Stijl vrij: Het gaat niet om de methodiek, maar om de resultaten. Harry gebruikt een uitgebreid arsenaal aan leiderschap-, management-, interventie-, en trainingstechnieken, die in de praktijk getoetst zijn.

5. To the point: U vraagt, ik lever. Interim-management/coaching/training niet kiezen als een luxe, maar als het noodzakelijk is. De volledige verantwoordelijkheid nemen voor je (werk)leven en pro-activiteit leidt tot verandering.

CV:
Uitgebreid zakelijk CV van Harry WijnhovenLinkedIn_logo_initials
Extensive CV Harry Wijnhoven (English)
E-mail: harry.wijnhoven@w-cair.nl

”Het (werk)leven is net ganzenborden: Je kunt steeds opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten” – Drs. Harry Wijnhoven