W-cair is een Geluksonderneming en een commerciaal (commercieel en sociaal) bedrijf. Wij laten u zien dat u de sleutels tot uw Geluk al heeft. Het is aan u om er gebruik van te maken!

Onze kracht zit met name in de jarenlange praktische (bedrijfs)ervaring als DGA’s. Door deze ervaring te combineren met een heldere en persoonlijke aanpak, een no-cure, less-pay opstelling én het werken volgens de W-cair bv principes, is het bereiken van uw doel gegarandeerd!

U hoeft vooraf niet te geloven dat wat wij allemaal doen echt helpt. U hoeft slechts bereid te zijn de werking ervan te overdenken, de mogelijke toepasbaarheid ervan te overwegen EN te ervaren en daar het resultaat van te observeren. Reeds velen zijn u met groot succes voorgegaan!

 

lettersw-cair

 

Missie en Visie
Individuen en organisaties inspireren om te denken, spreken en handelen volgens de principes: Waardering, Communicatie, Aandacht, Integriteit, Respect, Bewustzijn en Vertrouwen (de letters van W-cair bv) en dientengevolge in balans te komen c.q te zijn op zowel lichamelijk, geestelijk als totaal welzijnsniveau.

W-cair bv helpt mensen bij het bereiken van een hogere levenskwaliteit door middel van een no-nonsense en een ‘niet lullen, maar poetsen’ praktijkgerichte aanpak.

 

Bij ons staan 4 levensvragen centraal:

  • Wie ben ik?
  • Waar ga ik naar toe?
  • Waar doe ik het voor?
  • Waarom?