Het kan erg “eenzaam” zijn aan de top als DGA / directeur / manager of als partner en daardoor wordt een volkomen onafhankelijke en ervaren sparringpartner / coach als zeer prettig en zeer zinvol ervaren.

In tegenstelling tot medewerkers mag een DGA / directeur / manager eigenlijk nooit openlijk geïrriteerd, kortaf, teleurgesteld, bezorgd, uit balans of moe zijn. En ook privé wil je nog hetzelfde leiderschap uit blijven stralen.

In Amerika en vele andere landen heeft bijna iedere zichzelf respecterende manager een personal / mental coach.

Het kan zijn dat je in eerste instantie niet altijd even blij bent met wat je hoort en leert over jezelf.

– Oprechte reflectie en feedback staan centraal in onze aanpak.
– Daarnaast garanderen wij volledige anonimiteit en veiligheid.

Primair staat voor ons dat onze coaching / behandeling / training je in staat stelt om jezelf te helpen. Dus eigenlijk doen wij niets en doe jij al het werk zelf!

Wij willen ook duidelijk maken dat (zeer veel) geld verdienen en bezitten absoluut niet conflicteert met “spiritualiteit” / totaal balans, iets wat men nogal vaak hoort.

Waar jouw weerstand ligt, daar ligt ook jouw grootste leerproces! Omdat wij zelf al vanaf 1983 als algemeen directeur / DGA en ondernemerspaar succesvol werkzaam zijn (en dus, net zoals jij, inmiddels veel (crisissen) hebben meegemaakt, zowel op zakelijk als op privé gebied) en wij mede dankzij dit succes inmiddels geheel financieel onafhankelijk zijn, zijn wij in staat om oprecht, authentiek en integer met ons innerlijke bezig te zijn.

Daarnaast combineren we, indien gewenst, aandacht voor het geestelijke aspect met aandacht voor het fysieke aspect, door als u dat wil gelijktijdig door middel van Natuurgeneeskundige behandelingen (zie www.w-cair2.nl ) ook aan uw lichamelijke onbalans tijd en energie te besteden. Dat klinkt ‘soft’, maar het werkt echt!

Wij werken op “No-cure Less-pay” basis. Omdat dit voor de meeste mensen een niet gangbare manier van werken / betalen is, willen wij bij deze een en ander verduidelijken.

Het is de bedoeling dat je na de eerste sessie / gesprek aangeeft of je verder wil met W-cair bv. Het initiatief ligt geheel bij jou en wij zullen niet zelf om een vervolgafspraak vragen. Dit geldt ook voor eventuele verdere vervolgafspraken.

Hoe jij de eerste bijeenkomst hebt ervaren, is uiteraard geheel aan jezelf om te beoordelen.

Beslis met je hart of je priori(tijd) en je volledige inzet wilt geven aan je persoonlijke ontwikkeling naar een waarlijk volledig bewust mens zijn en of W-cair bv daar de voor jou meest geschikte organisatie / vorm voor is. Er zijn uiteraard meerdere wegen.